Hotel Het Gemeentehuis ligt in het centrum van Uithuizen, in het noorden van de provincie Groningen, aan de UNESCO waddenkust. Het pand is gebouwd in 1865 ter vervanging van de herberg die ook dienst deed als rechthuis. Tot begin 1900 werd het pand gebruikt als gemeentehuis. Ondanks een verwoestende brand in 1996 is het pand in authentieke staat hersteld en wordt de inrichting omschreven als warm en sfeervol. Het hotel is van alle hedendaagse gemakken voorzien.

Het Hotel beschikt over 8 ruim opgezette kamers waarvan een bruidssuite. De kamers zijn voorzien van comfortabele bedden, aparte badkamer met douche, toilet en wastafel. Gasten kunnen kosteloos gebruik maken van onze Wi-Fi verbinding. Op de begaande grond treft u een ruim opgezette ontbijtzaal waar we vanaf 07.00 uur een uitgebreid continentaal ontbijt buffet presenteren. De gezellige brasserie met openhaard is van maandag tot en met zaterdag open voor lunch en diner. In de bar kunt u terecht voor een borrel hapje of een drankje. Hiernaast beschikt het pand over een karakteristieke wijnkelder en een grote zaal met een maximale capaciteit van 350 personen. De zaal is voor zien van een bar, dansvloer, podium en geluidsapparatuur.

Het hotel is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer; het station ligt op loopafstand. Uw auto kunt u kosteloos voor de deur parkeren of achter het hotel. Bezoekt u Uithuizen dan ligt ook de beroemde Menkemaborg, de best bewaarde borg van Groningen, op loopafstand even als het compacte centrum. Tevens lopen diverse fiets-en wandelroutes langs Uithuizen, vraag in het hotel naar de mogelijkheden voor het huren van een fiets.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s